Klanttevredenheidsonderzoek 2022 – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Klanttevredenheidsonderzoek 2022

We hebben deze maand ons klanttevredenheidsonderzoek weer uitgevoerd. Hartelijk dank voor de vele reacties die we hebben ontvangen.

We lezen terug dat verruiming van de openingstijden gevraagd worden. We zijn al geruime tijd bezig om een afhaalautomaat in de apotheek te zetten zodat u ook buiten de openingstijden uw chronische recepten kunt ophalen. We wachten op de vergunning bij de gemeente en zullen dan aan de slag gaan met een kleine verbouwing om vervolgens de automaat te laten plaatsen. Dus hou de berichtgeving hierover in de gaten.

Daarnaast valt het op dat een aantal mensen commentaar geven op hele specifieke situaties. Het onderzoek is geheel anoniem en daardoor is het dus ook niet mogelijk om terug te komen op deze situatie. Dus mocht u ergens tegenaan lopen en u zou dit graag willen bespreken, stuur ons dan een email naar info@haven-apotheek.nl We spreken graag met u en kijken of een oplossing kunnen bieden voor de desbetreffende situatie.

 

Publicatiedatum: 21-11-2022