Vragen formulier – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Vragen formulier

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


NB: Medicatieoverzichten versturen wij NIET per email. Uw privacy is voor ons belangrijk. Wij kunnen wel garanderen dat onze emailserver veilig mails uitstuurt, maar kunnen niet garanderen dat uw emailserver het ook veilig ontvangt. Wij hopen op uw begrip. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons portaal.

Kijk eerst op ‘Veelvoorkomende vragen‘. Staat uw vraag hier niet tussen? Vul dan dit formulier in. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. Wij streven ernaar uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Kunt u niet tijdens openingstijden bij ons terecht, dan kunt u ook gebruik maken van de 24 uurs afhaalautomaat van Centraal Apotheek of die van Apotheek de Luifelbaan. Mail ons dan hierover.