Nieuwe gezichten in de apotheek – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Nieuwe gezichten in de apotheek

Ook wij kampen helaas met een tekort aan medewerkers. Naast de bekende gezichten, ziet u de laatste tijd ook veel nieuwe gezichten in de apotheek. Een aantal is nieuwe apothekersassistentes die niet eerder in een openbare apotheek hebben gewerkt en dus nog goed ingewerkt moeten worden. En daarnaast leiden wij zelf assistentes op. Beiden moeten nog veel leren en veel ervaring op doen. Soms kan het daardoor wat langzamer gaan dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw geduld en respect. Zij willen graag leren en zij zouden het erg waarderen als zij die ruimte krijgen.

En nee, dit betekent niet dat er een nieuwe eigenaar of nieuwe apotheker is. De vertrouwde apotheker is nog steeds voor en achter de schermen druk bezig om ervoor te zorgen dat u uw medicatie veilig kan gebruiken.

 

Publicatiedatum: 02-08-2022