Nog steeds telefoonstoring – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Nog steeds telefoonstoring

Vaak horen wij dat wij niet te bereiken zijn omdat het avondbandje erop staat. Wij hebben gemerkt dat als wij door te veel mensen tegelijk gebeld worden, de telefoon overschakelt naar het avondbandje. De mensen van telefonie zijn hier al mee bezig, maar hebben helaas nog geen oplossing gevonden. Als u geen dringende vraag heeft, stel die dan via de mail of via MijnGezondheid.net of via de MedGemak app. Telefoontjes met de vraag of het recept binnen is, zien wij helaas niet als spoed en wij verzoeken u dan ook vriendelijk om te wachten op het bericht dat uw medicijnen afgehaald kunnen worden. Bent u gewend dat het bezorgd wordt, dan zullen wij het bezorgen. Chronische recepten verwerken wij en zullen binnen 2 werkdagen beschikbaar zijn om afgehaald te worden.
Voor meer vragen, verwijzen u naar de ‘Meest gestelde vragen’ op onze site.

Bedankt voor uw begrip!

Publicatiedatum: 13-06-2022