Minder papier! – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Minder papier!

De printer werkt bij ons overuren en elke dag geven we papier mee in de vorm van herhaalbriefjes en zelf geprinte bijsluiters. Veel wordt ook vernietigd. Daarom hebben wij ervoor gekozen om digitaal te werken, ofwel papierloos. Om die reden zullen wij geen herhaalbriefjes meer meegeven. Bijsluiters zullen we nog wel op papier uitprinten, mocht dit niet in het doosje aanwezig zijn.

Het aantal dat u tegoed heeft, staat op uw etiket. Wilt u de herhaling gebruiken? Dit kan aangevraagd worden via onze patiëntenportaal of via de MedGemak+ app.

Bent u niet zo handig met internet? Dan kunt u ons ook een mail sturen of bellen. Uiteraard mag u ook gewoon langskomen en dit aan de balie doorgeven. Houd hierbij nog steeds rekening met de verwerkingstijd (maximaal 2 werkdagen) van uw chronische medicatie.  U ontvangt hiervan bericht, als wij uw email en/of mobiele telefoonnummer hebben.

Publicatiedatum: 29-07-2022