Track and trace – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Track and trace

Sinds kort maken wij gebruik van een track and trace systeem in de apotheek. Dit houdt in dat de recepten en de bijbehorende medicatie gescand worden op lokatie. Dat maakt het voor ons makkelijk om de recepten op te zoeken als iemand aan de balie staat. Ook is het hierdoor mogelijk om u op te hoogte te stellen dat uw medicatie klaar staat om afgehaald te worden. Echter, hiervoor hebben wij wel uw email adres nodig. Dus mocht u gebruik willen maken van deze service, geef dan uw emailadres aan ons door. Het zou voor kunnen komen dat de email vanuit de apotheek in uw spam/junk binnen komt. U wordt daarom geadviseerd om ook hier regelmatig in te kijken en de mail van de apotheek als ‘betrouwbaar’ aan te merken.

Het komt helaas nog steeds voor dat bepaalde medicatie (langdurig) in nazending staat. Dit betekent dat de groothandel het om een bepaalde reden niet aan ons kan leveren. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Vaak kunnen wij u een alternatief bieden, mocht u dat willen. Dit kunt u bij ons aangeven.

Mocht u meer informatie hieromtrent nodig hebben, dan kunt u altijd een email sturen (havenapotheek@ezorg.nl).

Publicatiedatum: 02-01-2018