Voorzorgsmaatregelen ivm het coronavirus – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Voorzorgsmaatregelen ivm het coronavirus

Geachte heer, mevrouw,

Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen van het RIVM zullen wij vanaf vandaag voor uw en onze veiligheid de volgende maatregelen treffen.

  • Wij vragen u zo min mogelijk naar de apotheek te komen. Indien u een recept wil inleveren, vragen wij u het recept in de brievenbus te doen en ons afhaal bericht af te wachten.
  • Indien u (milde) verkoudheidsklachten heeft, waaronder niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten en/of koorts, verzoeken wij u om niet naar de apotheek te komen. Wij vragen u dan telefonisch contact met ons op te nemen om bestellingen of vragen over uw medicijnen te beantwoorden.
  • Wij vragen u ook vriendelijk om als u naar de apotheek komt, niet met meer dan 3 personen tegelijk in de apotheek aanwezig te zijn.
  • Alle medicijnen die bezorgd worden en door de brievenbus passen worden door de brievenbus bezorgd. Wij vragen u er alert op te zijn dat uw huisdieren of kinderen niet uw medicijnen uit uw brievenbus pakken.
  • Indien u nog voldoende voorraad in huis heeft, verzoeken wij u deze de komende weken (in ieder geval tot 6 april) deze niet op te halen.
  • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad (meer dan 3 maanden) van uw medicijnen in huis heeft.
  • Niet noodzakelijke afspraken voor bijvoorbeeld medicatiegesprekken, worden uitgesteld of zullen telefonisch plaatsvinden.
  • Voor uw eigen veiligheid vragen wij u om binnen de apotheek voldoende afstand te bewaren van onze medewerkers en van andere bezoekers. Daarom hebben wij statafels in de apotheek staan. Wij verzoeken u vriendelijk hier achter te blijven staan.
  • Laten we voor elkaar zorgen en op elkaar letten.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, stuurt u dan een e-mail naar info@haven-apotheek.nl

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Mira Assal MSc, apotheker

Publicatiedatum: 27-03-2020