Nieuw: Receptenbus – Haven Apotheek – Leiden

De Haven Apotheek, uw betrouwbare apotheek

De Haven Apotheek is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Leiden VOF. Door deze samenwerking kunnen wij u betere zorg verlenen.

Houdt u het kopje 'Nieuws' in de gaten. Hierin houden wij u op de hoogte van actueel (medisch/farmaceutisch) nieuws en informatie over uw apotheek.

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.30
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: 8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Centraal Apotheek 10 uur - Centraal Apotheek 14 uur

Terug naar overzicht

Nieuw: Receptenbus

Voor uw gemak, maken wij vanaf heden gebruik van onze receptenbus.

Bij de ingang van de apotheek kunt u uw recepten afleveren in de brievenbus. Als u vóór 15:00 uur uw recept aflevert, dan staan uw recepten twee werkdagen later na 10:00 uur voor uw klaar. Let erop dat de recepten die vanaf vrijdag na 15:00 uur afgelevert worden, pas op maandag om 15:00 uur uit de brievenbus gehaald worden en dus vanaf woensdag afgehaald kunnen worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw medicijnen besteld worden en klaar ligt wanneer u deze komt ophalen.

Houdt u er rekening mee dat al uw gegevens duidelijk op het recept vermeld staan. Het is ook handig als wij over een telefoonnummer beschikken zodat wij eventueel contact met u kunnen opnemen indien er vragen zijn.

Hiernaast kunt u ook gebruik maken van de service via onze website. U kunt hiermee uw herhaalrecepten aanvragen. Bij uw bezoek aan de apotheek kunt u uw herhaalrecept afgeven. Op deze manier kunnen wij uw medicijnen ook alvast voor u bestellen.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Graag tot ziens!

Publicatiedatum: 02-01-2018